B&J 25 Vægmaling 5 x 9 Liter (Storkøb)

Gør dig klar til at forvandle dit hjem, institution eller trappeopgang med vores eksklusive tilbud på B&J 25 Vægmaling 5 x 9 Liter (Storkøb).

Dette er den samme højkvalitets acrylbaserede vægmaling, du kender og elsker, nu tilgængelig i en økonomisk storkøbs pakke med hele 5 spande á 9 liter.

Det er den ultimative løsning for dig, der ønsker at spare penge og samtidig opnå en imponerende finish i dine malerprojekter.

Læs mereSe mere information

For 45 liter Original price was: 4.995,00 kr..Current price is: 4.199,00 kr..

Tilbehør til dit projekt

B&J 25 Vægmaling 5 x 9 Liter (Storkøb)

Gør dig klar til at forvandle dit hjem, institution eller trappeopgang med vores eksklusive tilbud på B&J 25 Vægmaling 5 x 9 Liter (Storkøb).

Dette er den samme højkvalitets acrylbaserede vægmaling, du kender og elsker, nu tilgængelig i en økonomisk storkøbs pakke med hele 5 spande á 9 liter. Det er den ultimative løsning for dig, der ønsker at spare penge og samtidig opnå en imponerende finish i dine malerprojekter.

B&J 25 Vægmaling er kendt for sin lugtfri formel og ekstremt slidstærke overflade med en skinnende glans. Den leverer resultater i topkvalitet og er velegnet til enhver maleropgave. Med denne storkøbs pakke kan du nemt tackle store projekter uden at bekymre dig om at løbe tør for maling.

Vores maling opfylder de strengeste miljøstandarder og er Blomsten-certificeret, når den tones med B&J Tonesystem Monicolor C. Så du kan male med god samvittighed og skabe smukke, langvarige resultater.

Sørg for, at dine overflader er rene og klargjort, før du går i gang, og brug vores anbefalede grunder, afhængigt af underlaget, for at sikre det bedste resultat. Spar penge og opnå en professionel finish med B&J 25 Vægmaling 5 x 9 Liter (Storkøb).

Mærker B&J - Beck og Jørgensen maling
Kategori Malerpakker
Se alt Badeværelse
Se alt Beck & Jørgensen Storkøb
Se alt Entré
Se alt Garage
Se alt Kælder
Se alt Køkken
Se alt Vådrumsmaling
Se alt Vægmaling

Yderligere information

Bindemiddel

Acryl

MBK-Type

Acry

Glans

Ca. 25, halvblank

Vol. tørstof

Ca. 40%

Kulør

Hvid, Brækket hvid 205, Iglo hvid 105 og B&J Toneservice

Tørretid

2-4 timer, overmalbar efter ca. 8 timer ved +20 °C og 65% RF

Påføring

+10 ºC til +25º C. RF: 40-80%

Fortynding

Vand

Rækkeevne

8-10 m²/ltr

Værktøj

Pensel, rulle eller airless

Mal-Kode

00-1 (1993)

Liter