Jotun Oliemaling Lady Supreme Finish 40

Jotun Lady Supreme Finish 40 er en oliemaling til indendørs træværk. Den er særlig velegnet til maling af møbler, dør, vindueskarme og lister.

Produktet efterlader en flot og robust overflade. Malingen kan tåle jævnlige vask og holder sig pæn i lang tid.

Produktet kan fortyndes med vand og skal påføres med pensel eller rulle. Malingen er lugtsvag.

Denne Jotun oliemaling er velegnet til møbler, vinduer, døre, karme, paneller og trælister med glans 40 som er halvblank. Dækkeevnen er 8-10 m² alt afhængig af overfladen.

NB: Samtlige farver er der fortaget toneservice på nær hvid. Derfor ingen returret på tonede produkter.

Læs mereSe mere information

For 2,7 liter / Hvid Original price was: 699,00 kr..Current price is: 659,00 kr..

Tilbehør til dit projekt

Jotun Oliemaling Lady Supreme Finish 40

Jotun Lady Supreme Finish 40 er en oliemaling til indendørs træværk. Den er særlig velegnet til maling af møbler, dør, vindueskarme og lister. Produktet efterlader en flot og robust overflade. Malingen kan tåle jævnlige vask og holder sig pæn i lang tid.

Produktet kan fortyndes med vand og skal påføres med pensel eller rulle. Malingen er lugtsvag. Denne Jotun oliemaling er velegnet til møbler, vinduer, døre, karme, paneller og trælister med glans 40 som er halvblank. Dækkeevnen er 8-10 m² alt afhængig af overfladen.

Anvendelsesområde: Den er beregnet til at blive brugt til mellem- og topstrøg på træpaneler, MDF, møbler, døre, karme og trælister. Påføring skal ske med rulle og/eller pensel.

Forarbejde: Når du arbejder med Jotun Lady Supreme Finish 40 skal du altid sørge for at underlaget er rent, fast og tørt. Hvis du arbejder med en overflade der tidligere er malet eller er gammel så husk at slibe den med slibepapir og at afstøve den.

Rengøring: Vi anbefaler at du bruger vådserviet til at rengøre spildt maling. Når malingen er påført og er tør må den ikke rengøres de 4 efterfølgende uger.

Derefter anbefaler vi at du vedligeholder væggen ved at rengøre den en fugtig svamp og derefter bruger en tør klud til at tøre efter med. Sørg for at temperaturen i rengøringsvandet være ikke overstiger 40°C.

Opbevaring og affaldshåndtering: Produktet skal opbevares i et tørt område, hvor der ikke kan forkomme frost og produktet skal være stående. Opbevaring på siden eller med lågen nederst er ikke anbefalet.

Flydende maling må ikke hældes i afløbet/kloakken. Den skal bortskaffes iht. lokale bestemmelser.

Du kan se alle vores Jotun produkter her

Du kan læse mere om Juton her

Hvis du har spørgsmål så ring kontakt os endelig. Vi står klar til at vejlede dig i forhold til hvordan du skal anvende produktet eller hvis du har spørgsmål til andre produkter i denne sammenhæng.

Mærker Jotun
Kategori Møbler
Se alt Fodlister/paneler
Se alt Træmaling indendørs
Se alt Træpleje indendørs

Yderligere information

Liter

,

Emballagestørrelser

Iht. den til enhver tid gældende prisliste

Fås i følgende baser

Hvid, A, B og C

Toning

Baser skal tones i Jotun Multicolor. Indtil 10% med Jotun Multicolor tonepasta

Glansgrad

40 halvblank

Generisk type

Vandfortyndbar polyurethanmodificeret oliemaling

Tørstof

36 ±2 volumen%

Litervægt

1,1, -1,3

VOC for Klar-Til-Brug Blanding

EU grænseværdi for dette produkt (kat. A/d): 130 g/l. Dette produkt indeholder
max 89 g/l VOC