Dana Lim Linoliekit i neutral træfarve

Linoliekit 682 er en højkvalitetskit i glarmesterkvalitet, fremstillet på basis af ren linolie og udsøgte kridtsorter. Anvendes til kitning af vinduer, reparation af kitfals og til spartling af grundet træværk, såvel inde som ude.

Kan også bruges til udspartling af sømhuller. Linoliekit 682 binder tæt og beskyttende på glas og træ. Kittet er tixotropisk og nem at arbejde med.

Læs mereSe mere information

52,00 kr.379,00 kr.

Tilbehør til dit projekt

Forberedelse: Overfladerne skal være rene og tørre før pålægning af kittet. Porøse overflader som træ skal før kitning porelukkes.

Anvendelsestemperatur: Kan påføres ved temperaturer fra 5 °C til 40 °C. Døgnets minimumstemperatur må ikke komme under 5 °C under hærdningen.

Påføring: Linoliekit 682 påføres med kniv. Ved kitning indendørs, skal der sørges for god ventilation omkring kittet (vinduerne placeres hævet fra gulvet og i god indbyrdes afstand). Derved sikres hurtigst mulig dannelse af en tyk hinde, der minimerer risikoen for rynkedannelse i overfladen, når vinduet kommer udenfor.

Ved kitning udendørs skal det sikres at kitten ikke udsættes for kraftig regnpåvirkning før der er dannet en tyk hinde. Der skal så vidt muligt kittes i tørt vejr med god ventilation, men aldrig i direkte sollys

Hærdetid: Danner hinde efter ca. 1 uge og gennemhærder i løbet af 1 år.

Maling: Linoliekit skal overmales. Med ren linoliemaling kan der overmales – med forsigtighed – umiddelbart efter kitning. Ved brug af alkydoliemaling, plastalkydmaling eller acrylplastmaling skal der overmales så snart kitten er tørret så meget op på overfladen (hinden har opnået en given tykkelse,) at den kan tåle overmaling uden at blive deformeret.

Hvis kitten henstår for længe, er der risiko for at overfladen revner og sprækker pga. for kraftig udtørring. Korrekt overfladetørring er typisk opnået efter 2 – 4 uger efter kitning. Der skal males 1 – 2 mm ind på glasset.

Rengøring: Frisk masse kan aftørres med papir, eller afrenses med terpentin eller lugtfri petroleum.

Mærker Dana Lim
Kategori Dana Lim

Yderligere information

Liter

,

Type

Linoliekit

Vægtfylde

2,1 kg/ltr

Holdbarhed

Minimum 12 mdr. ved kølig men frostfri opbevaring i originalemballage. Efter åbning afemballagen skal kittet tildækkes godt efter brug.

Overmales

Ja

Bestandighed

Temperatur: -35 C til +90 C

Hærdetid

Danner hinde efter ca. 1 uge og gennemhærder i løbet af 1 år

Rengøring

Frisk masse kan aftørres med papir, eller afrenses med terpentin eller lugtfri petroleum.

Sundhedsfareklasse

Ingen

Brandfareklasse

Ingen